Home TOP NEWS “Αν είχα τον Λοΐζο μαζί μου θα έβαζα περισσότερα γκολ!”

“Αν είχα τον Λοΐζο μαζί μου θα έβαζα περισσότερα γκολ!”

Με αφορμή την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους του Conference League, η UEFA ετοίμασε ένα όμορφο αφιέρωμα, “πρωταγωνιστές” σε αυτό ήταν ο Σωτήρης Καϊάφας και ο Λοΐζος Λοΐζου.


Ο ζωντανός θρύλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως γνωστόν αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο των αντίπαλων ομάδων και αμυντικών, ενώ ο Λοίζος Λοίζου αποτελεί το “Next Big Thing” των “πρασίνων”.

Στο μικρό αφιέρωμα έγινε μια αναφορά στην πορεία του Σωτήρη Καϊάφα και φυσικά δεν μπορούσε να μην υπάρξει αναφορά στο «Χρυσό παπούτσι», αλλά και στο παιχνίδι με τον Άγιαξ όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 4-0, με τον ίδιο τον Καϊάφα να δηλώνει πως υπήρξε ένα απ’ τα κορυφαία του παιχνίδια.

Επίσης στο αφιέρωμα το οποίο παρουσίασε η Cytavision μίλησε και ο νεαρός άσσος της ομάδας μας, Λοΐζος Λοΐζος ο οποίος ασφαλώς ένιωσε μεγάλη περηφάνεια που βρέθηκε δίπλα στον θρύλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από τις ατάκες που ξεχώρισαν από τον Σωτήρη Καϊάφα ήταν εξής: “Αν είχα τον Λοΐζο μαζί μου θα έβαζα περισσότερα γκολ!”. Ο Λοίζος Λοίζου με την σειρά του είπε ότι Αν καταφέρω να φτάσω στο επίπεδο του κ. Καϊάφα και να σκοράρω και εγώ 350 γκολ, θα είμαι πολύ χαρούμενος”“Είμαι περήφανος που κατάφερα να παίξω στους ομίλους με την Ομόνοια. Μεγάλωσα στην κερκίδα της Ομόνοιας και προσπαθώ πάντα να δίνω το καλύτερο μου εαυτό. Η Ομόνοια είναι η οικογένειά μου”.