Home TOP NEWS Στο Μακάρειο με πάθος, θέληση και με στόχο το πρώτο “διπλό”

Στο Μακάρειο με πάθος, θέληση και με στόχο το πρώτο “διπλό”

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το σημερινό (19:00) παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο με τη νεοφώτιστη, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο σημερινό αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη και παράλληλα μεγάλη αποτυχία για την ομάδα μας.

Μετά την επιτυχία κόντρα στον Απόλλωνα την προηγούμενη βδομάδα η ψυχολογία στο “πράσινο” στρατόπεδο είναι στο ζενίθ κι αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν άπαντες στην ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσουν να φύγουν από το Μακάρειο με το πρώτο της “διπλό” στην σεζόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να ξεδιπλώσει στα γήπεδο την ποιότητα και να παρουσιαστεί σε αυτό με την πρέπουσα σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα έτσι ώστε να επιβληθεί του αντιπάλου και να πάρει αυτό που θέλει από το ματς.

Η εικόνα της στα τελευταία δύο παιχνίδια αυτό με τον Απόλλωνα και αυτό με την Βασιλεία φάνηκε ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης και σήμερα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια σε αυτήν την πορεία, αλλά και στα θετικά αποτέλεσματα.

Μπορεί η σημερινή αντίπαλος μας να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα, όμως αυτό δεν έχει καμία μα καμία σημασία και οι οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα κληθούν να παρουσιαστούν στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου με πείσμα και πάθος για να μπορέσουν να φύγουν με το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο.