Home TOP NEWS Μια φωτογραφία γεμάτη… πάθος και θέληση!

Μια φωτογραφία γεμάτη… πάθος και θέληση!


Στο παιχνίδι με τον Άρη η ομάδα μας ήταν καταδικασμένη να νικήσει για να μπορέσει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος στο Δασάκι της Άχνας, κάτι που στο τέλος το κατάφερε, έστω κι αν το γκολ προήλθαν από στημένες μπάλες.

Μετά από τις μαζεμένες απώλειες που κράτησαν την ομάδα μας στα χαμηλά, άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γνώριζαν ότι, θα έπρεπε με κάθε τρόπο να βρούν τον δρόμο προς την επιτυχία, έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την αντεπίθεση η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη αγωνιστική.

Την κρισιμότητα του αγώνα με τον Άρη την αντιλήφθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ και μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, το οποίο ήρθε από τα πόδια του Λανγκ, ήταν εκεί που άπαντες αντιλήφθηκαν ότι, η ομάδα μας ήταν κοντά στο δεύτερο σερί τρίποντο και σε μια πολύ σημαντική νίκη την τέταρτη εφετινή.

Μάλιστα μετά το 2-0 κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και ξέσπασαν στον πανηγυρισμό τους, βγάζοντας προς τα έξω το πάθος και την θέληση τους για νίκη. Χαρακτηριστικό του πιο πάνω που αναφέρουμε ήταν ο πανηγυρισμός του Άνταμ Λανγκ μετά που “πλήγωσε” τα δίχτυα του Βανά Άλβες.

Ο Ούγγρος αμυντικός μαζί με τον Τσέποβιτς εξωτερίκευσαν το πάθος τους για τη νίκη, στον πρώτο φάνηκαν οι τεντωμένες φλέβες στον λαιμό του, ενώ ο δεύτερος έβγαλε “κραυγή”, πανηγυρισμός που αποτυπώνει το πόσο πολύ ήθελαν όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτή την επιτυχία.

Με τέτοιο πανηγυρισμό λοιπόν (βλ.φώτο) καταλαβαίνει κανείς την “δίψα” που υπάρχει  στην ΟΜΟΝΟΙΑ για νέες επιτυχίες.