Home TOP NEWS Οι σίγουροι την Πέμπτη και οι σκέψεις Μπεργκ ως προς τη διαχείρηση

Οι σίγουροι την Πέμπτη και οι σκέψεις Μπεργκ ως προς τη διαχείρηση


Όσοι κι αν επιλεγούν να αγωνιστούν την Πέμπτη απέναντι στην Καραμπάκ είναι σίγουρο πως θα παλέψουν τον αγώνα. Δεδομένο είναι επίσης το διαφορετικό σχήμα που θα δούμε, με τον Μπεργκ να σκέφτεται ήδη αυτούς που θα χρησιμοποιήσει, έχοντας και κάποιους προβληματισμούς ύστερα από τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν.

Αναμένουμε ενημέρωση για τον Γιούστε, ο Μπασιρού είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει ενώ ο Τσέποβιτς είναι μεν καλά, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα προφυλαχθεί.

Εικάζουμε πως θα διατηρήσει στο τέρμα τον Ουζόχο ώστε να πάρει ο Νιγηριανός επιπλέον λεπτά, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να δώσει ευκαιρία σε ΕΥρωπαϊκό αγώνα στον Κωνσταντίνο.

Από κει και πέρα, στην άμυνα, οι Παναγιώτου, Κίκο και Ψάλτης θα είναι βασικοί και πιθανότατα να μοιράσει τον χρόνο σε Χούμποτσαν και Λανγκ δίπλα στον Νικόλα.

Στο κέντρο ο Χάμπος θα είναι σίγουρα βασικός με τους Μιξ και Γκόμεθ να παίζουν μάλλον από ένα ημίχρονο.

Δεδομένη θα πρέπει επίσης να θεωρείται η συμμετοχή του Ντούρις στο αρχικό σχήμα, ενδεχομένως μαζί με τον Κακουλλή, και οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί Τζιωνής, Λοϊζου, Ιγιάγι, Παπουλής να μοιραστούν τον χρόνο στο παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μποτεάκ να παίρνει λίγο χρόνο.

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο κρίσιμο ντέρμπι με το Αποέλ και αν και πάμε στο Αζερμπαϊτζάν να παίξουμε για το γόητρο, τα οικονομικά και βαθμολογικά ωφέλη, αυτό το παιχνίδι θα χρησιμοποιηθεί για να διατηρηθούν κάποιοι παίκτες σε εγρήγορση ενώ οι περισσότεροι θα πάρουν ανάσες.