Home TOP NEWS Το μυαλό στην Καραμπάχ!

Το μυαλό στην Καραμπάχ!

Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη (ημέρα του αγώνα) στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτονται Ευρωπαϊκά και συγκεκριμένα μόνο το παιχνίδι με την Καραμπάχ.


Η ομάδα μας ως γνωστόν βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της και δεν έχει καμία ελπίδα για προκρίση, ωστόσο άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο θα πάνε την ερχόμενη Πέμπτη (25/11) στο Αζερμπαϊτζάν για να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει χρήμα στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το γεγονός ότι, τέσσερεις μέρες μετά το παιχνίδι με την Καραμπάχ θα ακολουθήσει το “αιώνιο” ντέρμπι με τον Αποέλ αναγκάζει τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με την Καραμπάχ να παρατάξουν την ομάδα τους στον αγωνιστικό χώρο του Tofiq Bahramov Stadium με αλλαγές.

Ο Νορβηγός κόουτς έχοντας στο μυαλό του λοιπόν το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο βασικό του σχήμα σε σχέση με τα όσα είδαμε στα 90+8 λεπτά του Κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη Λεμεσού.

Το σίγουρο είναι ότι, εκτός θα μείνουν οι μόνιμα παροπλισμένοι Κούσουλος και Φαμπιάνο, ενώ στις απουσίες για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης θα προστεθεί σίγουρα ο Μπασίρου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι Γιούστε και Τσέποβιτς που αντιμετώπισαν προβλήματα στο ματς με την “Ελαφρά Ταξιαρχεία”.

Πάντως μια πρώτη πρόβλεψη είναι ότι, κόντρα στην Καραμπάχ πιθανότατα θα δούμε τον Παναγή να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια, τους Ντούρις, Κίκο, Κακουλλή, Παναγιώτου, ίσως και τον Χαραλάμπους να παίρνουν φανέλα βασικού.