Home TOP NEWS Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Καϊράτ

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Καϊράτ

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ Αλμάτι, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League.


Βαθμολογικά το αυριανό παιχνίδι κόντρα στους Καζάκους είναι αδιάφορο αφού τα πάντα έχουν κριθεί στον όμιλο μας, γι’ αυτό και ο Χένινγκ Μπεργκ έχοντας και το μυαλό του στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα μας με αρκετές αλλαγές.

Όπως και στο παιχνίδι με την Καραμπάχ, έτσι και στο αυριανό με την Καϊράτ αναμένουμε ότι θα δούμε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο στα πόδια τους, όπως είναι οι Ασημένος, Χαραλάμπους, Παναγιώτου, Ντούρις, Κίκο, Ψάλτη, Ζαχαρίου, ίσως δούμε και τον Παναγή, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στο βασικό σχήμα και τους Μπασίρου και Μποτεάκ.

Πάντως κόντρα στην Καϊράτ μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως οι ποδοσφαιριστές μας που θα αγωνιστούν θα επιδιώξουν να κλείσουν την φετινή τους Ευρωπαϊκή πορεία με νίκη, η οποία αν έρθει θα χαρίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ χρήμα και πολύτιμους βαθμούς στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα θα στείλει τους ποδοσφαιριστές με ακόμη περισσότερη ψυχολογία στα σημαντικά ματς που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Το απόγευμα λοιπόν, η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και με το πέρας της τελευταίας προπόνησης για τον αυριανό αγώνα με την Καϊράτ, ο Χένινγκ Μπεργκ θα κάνει γνωστή και την αποστολή η οποία θα μεταβεί αύριο στο ΓΣΠ για την τελευταία Ευρωπαϊκή “μάχη”.