Home TOP NEWS Ο παίκτης “κλειδί” ο Έρικ Μποτεάκ στη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ!

Ο παίκτης “κλειδί” ο Έρικ Μποτεάκ στη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ!

Ξεκίνησε ως βασικός σήμερα ο Έρικ Μποτεάκ την αναμέτρηση κόντρα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.


Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της ομάδας ήταν αρκετά δραστήριος σε ολόκληρο το 90ο λεπτό που αγωνίστηκε και γενικά μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον παίκτη “κλειδί” στο να έρθει η νίκη επί της ΠΑΕΕΚ. Αρκετές φορές από τα δικά του πόδια έφυγαν σέντρες και δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Πρόσεκ, μια εξ αυτών μάλιστα έφερε και το γκολ της νίκης που πέτυχε ο Τσέποβιτς και επίσης ήταν ο ποδοσφαιριστής που πίεσε για να γίνει το λάθος στην άμυνα της ΠΑΕΕΚ στο πρώτο γκολ.

Από το προηγούμενο παιχνίδι, αυτό με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου στο κύπελλο, ο Έρικ Μποτεάκ έδειξε ότι, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ότι, σιγά – σιγά αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του και είναι έτοιμος κι αυτός να βοηθήσει ξανά την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα.

Ο Έρικ ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο καιρό από τραυματισμούς, ενώ όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε κι από τον Covid-19, όμως φαίνεται όλα αυτά τα αφήνει πίσω του και να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι σημαντικό και για τον Μπεργκ αλλά και για την ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει καλά ποδοσφαιριστές όπως τον Μποτεάκ ειδικά σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και τέσσερεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και του β’ γύρου, όπου σε αυτές θα παιχτούν όλα για όλα για την είσοδο στην εξάδα.