Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Χωρίς γκολ και με τις καλές στιγμές να είναι για την...

Ημίχρονο: Χωρίς γκολ και με τις καλές στιγμές να είναι για την αντίπαλο


Παρακολουθούμε μία εντεκάδα η οποία παίζει εξ ανάγκης αφού ο Λένον άφησε πολλούς εκτός λόγω του παιχνιδιού του κυπέλλου που ακολουθεί. Βλέπουμε για πρώτη φορά τον Ασημένο να παίζει στη θέση του επιτελικού μέσου και δίδυμο στο κέντρο τους Μπασιρού και Χάμπο.

Ήταν εμφανές ότι η ομάδα ήθελε να παίξει ορθόδοξα και να κάνει κυκλοφορία όμως τις πλείστες φορές προσπαθούσε ανεπιτυχώς. Κυκλοφορούσε πιο άνετα τη μπάλα στο γήπεδο η Δόξα.

Γίνεται ένα μέτριο παιχνίδι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να βγάλει στο γήπεδο αυτοματισμούς και τη Δόξα να προσπαθεί να παίξει με ταχύτητα στην επίθεση και να δημιουργεί φάσεις μπροστά στην εστία του Ουζόχο.

Γενικότερα η αντίπαλος μας είναι κάπως καλύτερη στο γήπεδο. Αναμένουμε να δούμε ποιες κινήσεις θα κάνει στην επανάληψη ο Λένον.

Α’ Ημίχονο

Στο 8ο λεπτό ο Ασαμόα πήρε πάσα μέσα στην περιοχή από τον Σαντίκ, ήταν μόνος απέναντι στον Ουζόχο όμως πλάσαρε άτσαλα έξω με το αριστερό χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 19ο λεπτό ο Ασαμόα σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Αντενόν κατέβασε με το κεφάλι, ο Κέρλα έπαιξε με πλάτη και προσπάθησε να τελειώσει τη φάση όμως ήταν σε ετοιμότητα ο Ουζόχο.

Στο 20ο λεπτό ο Ψάλτης σέντραρε στη περιοχή, ο Ασημένος έπιασε κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 24ο λεπτό ο Εμπραλίτζε πήρε μπάλα από αριστερά, έκανε προσποίηση και σουτ έξω από την περιοχή,  το οποίο πήγε στον Ουζόχο.

Στο 25ο λεπτό ο Κίκο έβγαλε μπαλιά από αριστερά με δεξία για τον Κακουλλή, αυτός κατέβασε στην περιοχή και τελείωσε με το αριστερό όμως το σουτ του ήταν αδύναμο.

Στο 29ο λεπτό ο Εμπραλίτζε σήκωσε τη μπάλα στη περιοχή μας, ο Σαντίκ έκανε κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 33ο λεπτο ο Λοβέρα έκανε λανθασμένη πάσα στην άμυνα μας, πήρε ο Εμπραλίτζε που σούταρε από απόσταση, άστοχα.

Ένα σουτ από τον Κίκο στο 35’ πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 37ο λεπτό ο Εμπραλίτζε βρήκε τον Μέσκα στην περιοχή με κάθετη πάσα, αυτός απέναντι από τον Ουζόχο και ελαφρώς πλάγια, πλάσαρε έξω.