Home TOP NEWS Ντεμπούτο Λένον με τη σκέψη στον αγώνα της Τετάρτης

Ντεμπούτο Λένον με τη σκέψη στον αγώνα της Τετάρτης


Θα είναι η πρώτη φορά που θα κάτσει στον πάγκο και θα καθοδηγήσει την ομάδα ο Νιλ Λένον το απόγευμα. Οι προσδοκίες όλων μας, με την έλευση του Βορειο-Ιρλανδού, είναι μεγάλες, το ίδιος και της διοίκησης που έκανε αυτή την επιλογή, την ίδια ώρα ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουμε πως το έργο του Λένον  δεν είναι καθόλου εύκολο.

Μπορεί να εξέφρασε την ικανοποίηση του στη διάσκεψη τύπου για το ρόστερ που έχει στα χέρια του για να διαχειριστεί ωστόσο θα χρειαστεί κι αυτός τον χρόνο του για να μπορέσει να εμφυσίσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και να εμπεδώσουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αυτά που τους ζητάει ο προπονητής.

Θα είναι ένας πολύ καλό λόγος να πάει σήμερα ο κόσμος στο γήπεδο να δει την ομάδα. Όλοι θέλουμε να δούμε κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες.

Και στα βάθος του μυαλού όλων είναι σίγουρα το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο πρώτος προημιτελικός κυπέλλου που θα γίνει την Τετάρτη στο Τσίρειο είναι κρίσιμος και ενδεχομένος ο Λένον να χρησιμοποιήσει τον σημερινό αγώνα για να δοκιμάσει κάποια πράγματα που ενδεχομένως να έχει κατά νου.

Χθες βράδυ είδα πάντως την αντίπαλο μας η οποία έπαιξε στο Μακάρειο με τον Ολυμπιακό και σχημάτισε μία πρώτη εικόνα.

Θυμίζουμε ότι σήμερα δεν υπολογίζονται οι Μποτεάκ, Λέτσιακς, Παναγιώτου, Γκόμεθ, Ασάντε και βεβαίως ο Κούσουλος.