Home TOP NEWS Δύο εντεκάδες… χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ – Χρονιά «φάρος» για το μέλλον

Δύο εντεκάδες… χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ – Χρονιά «φάρος» για το μέλλον


Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι στις επιλογές για τις δύο κορυφαίες εντεκάδες, στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ, δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκπληκτικό μεν, δίκαιο ωστόσο.

Κορυφαία εντεκάδα: Γιοβάνοβιτς, Σίντεφελντ, Ρομπέρζ, Αμπαρτζουμιάν, Ζαμπάλα, Αρτυματάς, Σαρφό, Ζάιρο, Ουάρντα, Τρισκόφσκι, Κβιλιτάια

Κορυφαία 2η εντεκάδα: Άλβες, Τόμοβιτς, Αντωνιάδης, Γιαγκό, Κορέια, Κολ, Λέδες, Μ. Σπόλιαριτς, Χριστοδουλόπουλος, Βαλακάρι, Στεπίνσκι

Και δεν έχει να κάνει με την αξία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά με την απόδοση τους. Και αυτό που λήφθηκε υπόψιν ήταν η παρουσία τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται μία σεζόν η οποία πρέπει να αποτελέσει φάρο για το μέλλον. Ευτυχώς φέτος βρήκαμε τη σωστή καθοδήγηση και δεν συντριβήκαμε στα βράχια. Η χρόνια φαίνεται να σώζεται στο τέλος, όμως θα πρέπει να είναι παραδειγματική, πάντα προς αποφυγήν.

Γίναμε όλοι σοφότεροι από τα λάθη που άρχισαν να γίνονται από καλοκαίρι και τα οποία στοίχησαν στην ομάδα τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο, είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε έναν άλλον τίτλο φέτος και από χρονου να μπούμε ξανά πιο δυνατοί αλλά και πιο έμπειροι για να σκαρφαλώσουμε ξανά ψηλά σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο.