Home TOP NEWS Εξαργύρωσε το ανέβασμα του με χατ – τρικ!

Εξαργύρωσε το ανέβασμα του με χατ – τρικ!

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ο Λόιζος Λοίζου πραγματικά δείχνει το καλύτερο του πρόσωπο εντός των τεσσάρων γραμμών.


Ο νεαρός άσσος της ομάδας μας από τον καιρό που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Νιλ Λένον έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και παιχνίδι με παιχνίδι δίνει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από τον καιρό που αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Βορειοϊρλανδού κόουτς, ο Λοίζου κατέγραψε τρεις ασίστ στα πλέι – οφ και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με ΠΑΕΕΚ και Εθνικό Άχνας, ενώ πέτυχε και τα τέσσερα από τα επτά γκολ που πέτυχε συνολικά μέχρι στιγμής στην σεζόν, μάλιστα τα τρία τα πέτυχε στο προχθεσινό ματς με την ΠΑΕΕΚ.

Το χατ – τρικ λοιπόν του Λοίζου Λοίζουκόντρα στην ΠΑΕΕΚ που ήταν και το πρώτο του με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε να εξαργυρώσει τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ομάδας μας.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του ευελπιστούν ότι, αυτά τα τρία γκολ που πέτυχε με την ΠΑΕΕΚ θα τους δώσουν την έξτρα ώθηση και για τοντελικό, βοηθώντ;ς έτσι με αυτό τον τρόπο την ομάδα μας να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.