Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με το βλέμμα σε Λέτσιακς και Ζαχαρίου!

Με το βλέμμα σε Λέτσιακς και Ζαχαρίου!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα της που θα είναι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος CYTA, ωστόσο την ίδια ώρα όλοι σκέφτονται και τον μεγάλο τελικό.


Οι “πράσινοι” το ερχόμενο Σαββάτο θα κατεβούν στο Μακάρειο Στάδιο στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι κόντρα στον προσφυγικό σύλλογο θέλοντας να κάνουν άλλη μια καλή εμφάνιση την οποία θα επιδιώξουν να την συνδυάσουν και με νίκη.

Οι νίκες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος σε αυτή την φάση χαρίζουν τους τρεις βαθμούς και τίποτα παραπάνω, όμως για την ομάδα μας είναι σημαντικές καθώς της δίνουν ψυχολογία και ώθηση ενόψει του μεγάλου τελικού της 25ης Μαίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, τα μάτια όλων είναι στους δύο τραυματίες Λέτσιακς και Ζαχαρίου. Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του θα αξιολογούν επί καθημερινής βάσεως τους ποδοσφαιριστές τους με την ευχή ότι και οι δύο θα είναι απόλυτα καλά για να είναι στην διάθεση του κόουτς για τις 25 Μαίου και να βοηθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους στην προσπάθεια κατάκτησης του κυπέλλου.