Home TOP NEWS Post Game: Ανεβάσματος συνέχεια και μεγάλη προσδοκία για τίτλο

Post Game: Ανεβάσματος συνέχεια και μεγάλη προσδοκία για τίτλο


Περιμέναμε να δούμε μία συνέχεια των τελευταίων καλών εμφανίσεων της ομάδας, σε έναν αγώνα στον οποίο ο Λένον είπε από πριν ότι θα χρησιμοποιούσε ως δοκιμή για τον τελικό, και την είδαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε σε ακόμα έναν αγώνα πολύ καλή παρουσία, απόλαυσαν ωραίο ποδόσφαιρο οι λιγοστοί οπαδοί που βρέθηκαν στο ΓΣΠ αλλά και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι από τηλεοράσεως, και ήταν ακόμη ένα θετικό δείγμα που κάνει όλους μα ςνα αισιοδοξούμε για τίτλο φέτος.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Λοΐζου με τα τρία τέρματα που σημείωσε, ήταν πολύ καλός ο Τσέποβιτς ο οποίος σκόραρε και έδωσε ασίστ, ενώ στην επιθετικότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι είχαν σημαντική συμβολή οι Παπουλής και Λοβέρα, με τον πρώτο μάλιστα να σκοράρει.

Ο Φαμπιάνο αντικαταστάθηκε λόγω ενός μικροπροβλήματος που αντιμετώπισε στο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σε γενικές γραμμές ετοιμότητα για το μεγάλο παιχνίδι που έχει να δώσει σε 10 μέρες ακριβώς κι ενώ θα αναμένουν όλοι τους Λέτσιακς και Μάταβς οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Πάντως ο Λένον, ο οποίος χθες χρησιμοποίησε 16 παίκτες, θα πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά αφού θα έχει έτσι κι αλλιώς πολλές επιλογές στον μεγάλο τελικό. Χούμποτσαν και Λανγκ θα επιστρέψουν με Ολυμπιακό και πιθανότατα θα αγωνιστούν, το ίδιο ισχύει και για τον Γιούστε ο οποίο επιστρέφει στο παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής από τιμωρία και αναμένουμε να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Αρχίζουμε ήδη να μετράμε αντίστροφα για τον τελικό παρά το γεγονός ότι θα προηγηθεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με τη νίκη μας χθες κλειδώσαμε την πρώτη θέση στο δεύτερο γκρουπ και ολοκληρώνουμε σε πέντε μέρες μία κακή χρονιά σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, δυναμικά αλλά και με αισιοδοξία ενόψει της νέας σεζόν.