Home TOP NEWS Τα μάτια σε Λέτσιακς και Μάταβζ

Τα μάτια σε Λέτσιακς και Μάταβζ

Μετά τον Γιαν Λέτσιακς στην λίστα των τραυματιών ήρθε να προστεθεί και ο Σλοβένος επιθετικός της ομάδας μας, Τιμ Μάταβζ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης την περασμένη βδομάδα.Τόσο ο Λέτσιακς, όσο και ο Μάταβζ έχουν μπει σε ειδικό πρόγραμμα με στόχο να προλάβουν το μεγάλο ματς της χρονιάς κόντρα στον Εθνικό Άχνας.


Εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ έμειναν ο Άνταμ Λανγκ και ο Τόμας Χούμποτσαν, ωστόσο δεν τίθεται κάποιο θέμα ή να συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους δύο ποδοσφαιριστές μας. Ο Ούγγρος μπακ έμεινε προληπτικά εκτός, ενώ ο Χούμποτσαν ήταν άρρωστος και δεν θέλησε ο Λένον να ρισκάρει την συμμετοχή του.

Επίσης ο Φαμπιάνο έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του Σαββατιάτικου παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος  είναι μια χαρά και προληπτικά έγινε αλλαγή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην διάθεση του Λένον στον μεγάλο τελικό. Διαθέσιμος θα είναι και ο Έκτορ Γιούστε ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών μετά την απευθείας κόκκινη στον επαναληπτικό κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες λοιπόν, έχουν τα μάτια στραμμένα στους δύο τραυματίες, Λέτσιακς και Μάταβζ και ευλεπιστούν ότι μέχρι την 25η Μαίου θα τους έχουν κι αυτούς στην διάθεση τους προκειμένου να κάνουν την καλύτερη επιλογή για την ενδεκάδα απέναντι στον Εθνικό.