Home TOP NEWS Tιμ και Γιαν, λίγες μέρες πριν τον τελικό

Tιμ και Γιαν, λίγες μέρες πριν τον τελικό


Έκανε αναφορά χθες στον Λέτσιακς ο Λένον, λέγοντας πως από την Κυριακή μπαίνει στο γκρουπ των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών και αρχίζει κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ουσιαστικά ο Γιαν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο, ωστόσο αυτό που τον καθιστά αμφίβολο για το παιχνίδι είναι η περίοδος της απουσίας του. Το τελευταίο του ματς ήταν αυτό κόντρα στην Ανόρθωση, στις 4 του μηνός. Ο Βορειο-Ιρλανδός σε συνεννόηση με το τεχνικό του επιτελείο θα κρίνουν αν ο Τσέχος είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδα στον τελικό.

Αναφορά στον Μάταβς δεν έγινε χθες βράδυ. Ενδεχομένως αυτό να ερμηνεύεται θετικά. Ο ποδοσφαιριστής πάντως άρχισε τις τελευταίες μέρες να ανεβάζει το ρυθμό του στις προπονήσεις, το πρόβλημα που αντιμετώπισε, το οποίο ήταν μυικό, έχει σχεδόν ξεπεραστεί και έχει πλέον καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό.

Αμφότεροι αποτελούν δύο βασικές και πολύ σημαντικές μονάδες για την ομάδα και η παρουσία τους στο τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της φετινής χρονιάς μπορεί να δώσει επιπλέον δυναμική στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου.