Home TOP NEWS Ο μάνατζερ του Μπρούνο για την υπέρβαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η δυσκολία...

Ο μάνατζερ του Μπρούνο για την υπέρβαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η δυσκολία για Λοβέρα


Ο Κύπριος μάνατζερ ποδοσφαιριστών Ανδρέας Δημητρίου που ζει στην Ελλάδα και μεσολάβησε σε συνεργασία με Βραζιλιάνο και έναν άλλο συμπατριώτη μας ατζέντη, για να έρθει στην Κύπρο και την Ομόνοια ο Μπρούνο Φελίπε, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί παντός αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου.

«Υπήρχε ενδιαφέρον και πέρσι μπορώ να πω. Ο Μπρούνο έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Σέριφ, και κυρίως με τη Ρεάλ και την Ίντερ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για τις ανάγκες που ήθελε διακαώς ο προπονητής της Ομόνοιας. Τον πίστευε και έκανε το παν για να τον αποκτήσει και κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα. Ενώ ήμασταν τρεις μάνατζερ εμπλεκόμενη είδατε ότι δεν βγήκε κάτι προς τα έξω».

«Αυτό που έπεισε τον Μπρούνο ήταν η μεγάλη θέληση της διοίκησης αλλά καταλύτης ήταν ο προπονητής. Μίλησε μαζί του, του είπε για το πλάνο του, για τις φιλοδοξίες του, και 30 λεπτά μετά, ο Μπρούνο μας είπε, θέλω να πάω στην Ομόνοια. Υπήρχαν ακόμα 4 προτάσεις, από Ελλάδα, Πολωνία και άλλες 2 από Ευρωπαϊκές χώρες. Τον… έψησε ο Νιλ Λένον»

Για τον Λοβέρα: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλά μεγάλα συμβόλαια. Δεν νομίζω να μπορεί να τον αγοράσει η Ομόνοια. Το θέμα είναι τι θα κάνει μαζί του ο Ολυμπιακός. Δηλαδή αν μπορεί να τον δώσει δανεικό θα τον δώσει. Αν όχι, θα τον πουλήσει, αλλά όπως είπα, δύσκολα μπορεί η Ομόνοια να τον αγοράσει».