Home TOP NEWS Και τώρα η Γκεντ!

Και τώρα η Γκεντ!


Η πρώτη μεγάλη πρόκληση της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου είναι μπροστά μας. Την ερχόμενη Πέμπτη η ομάδα δίνει το πρώτο παιχνίδι για τα πλέυ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και επιδίωξη είναι, το ταξίδι στο Βέλγιο να συνοδευτεί με θετικό αποτέλεσμα.

Ασφαλώς και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, με τη δουλειά ενόψει Γκεντ να αρχίζει από σήμερα. Αυτό που καλείται ο Λένον να παρουσιάσει, είναι μία ομάδα έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά, ποδοσφαιριστές με φρέσκα πόδια και ενέργεια, αφού το παιχνίδι στην «Τζέλαμο Αρίνα» θα είναι σίγουρα υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων.

Και μπορεί μέχρι σήμερα να μην είδαμε ιδιαίτερα πράγματα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχουμε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μας την ελπίδα πως μας επιφυλάσσουν όλοι τα καλά για αυτή τη μεγάλη Ευρωπαϊκή πρόκληση.

Ο στόχος της εισόδους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι εκεί, η Γκεντ είναι μία καλή ομάδα όχι όμως κάποιος Ευρωπαϊκός γίγαντας και σαφώς μία καλή ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κτυπήσει στα ίσα την πρόκριση.

Είναι για την ώρα αμφίβολος για το παιχνίδι ο Λοϊζου. Ο Μπέζους θα είναι η επιπλέον επιλογή για τον Λένον. Ζαχαρίου και Κούσουλος θέλουν ακόμη λίγο χρόνο. Οι υπόλοιποι είναι καλά και διαθέσιμοι.