Home TOP NEWS Match Report: Τεράστια ιστορική νίκη μέσα στο Βέλγιο!

Match Report: Τεράστια ιστορική νίκη μέσα στο Βέλγιο!


Μία ΟΜΟΝΟΙΑ χάρμα οφθαλμών κέρδισε με 0-2 την Γάνδη μέσα στην έδρα της και έχει βάλει πολύ γερές βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα μας σε μία πειστική εμφάνιση για της δυνατότητες της είχε πολύ καλή οργάνωση στο γήπεδο. Είχε σε εξαιρετική ημέρα πολλούς από τους ποδοσφαιριστές μας και όπως συνήθως έναν εκπληκτικό Φαμπιάνο που κατέβασε τα ρολά εκεί και όπου χρειαζόταν.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά στο γήπεδο και στο 20′ λεπτό ο Χαραλάμπους έγραψε το 0-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε πιέσεις αλλά κράτησε το σκόρ μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γάνδη μπήκε πολύ δυνατά και μέχρι το 60′ μας είχε κλείσει στην περιοχή μας με την ομάδα να αμύνεται σωστά και τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί επεμβάσεις ανάλογες της κλάσης του.

Μετά το ημίωρο ο Λένον έκανε εξαιρετικές επιλογές στις αλλαγές, βγάζοντας Μιξ, Χαραλάμπους, Μπρούνο και ακολούθως Κακουλλή, δίνοντας νέο αέρα στα πόδια της ομάδας βάζοντας τους Μπέζους, Μπάρκερ, Παπουλή και Μάταβζ αντίστοιχα.

Στο 76′ ο Μπάρκερ στην δεύτερη του επαφή κάνει το 0-2 με μια βολίδα μέσα από την περιοχή και στέλνει τους ΟΜΟΝΟΙΑτες στα ουράνια!

Η ομάδα με μεγάλη ψυχραιμία κράτησε το μηδέν παθητικό στην άμυνα και έβαλε το πρώτο μεγάλο λιθαράκι για την πρόκριση στους ομίλους σε λίγες ημέρες μέσα στη Λευκωσία!