Home TOP NEWS Ο Νιλ Λένον για τον αγώνα του Σούπερ Καπ

Ο Νιλ Λένον για τον αγώνα του Σούπερ Καπ

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Νιλ Λένον παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ. Επίσης ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός μίλησε για τον Ρόμαν Μπεζούς, αλλά και για τα παιχνίδια με την Γάνδη.


Οι τοποθετήσεις του Νιλ Λένον:

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, το οποίο θα κρίνει και τον πρώτο τίτλο. Πώς περιμένετε το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα; “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές. Ο Απόλλων έχει δώσει ήδη παιχνίδια στην Ευρώπη, οπότε είναι λίγο πιο έτοιμος. Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Όσο κυλάει η προετοιμασία γινόμαστε όλο και καλύτεροι στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Έτσι, ανυπομονούμε πάρα πολύ για το παιχνίδι.”

Ποια είναι τα κλειδιά για να κερδίσουμε τον αγώνα; “Από τη δική μου οπτική γωνία μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επιθετικό τρίτο. Στην τελική πάσα και κυρίως στην κατοχή της μπάλας. Αυτά θα πρέπει να βελτιωθούν. Έχουν κάποιους γρήγορους παίκτες, οπότε πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε πειθαρχημένοι στην άμυνα μας. Όπως ακριβώς σχεδιάζουμε κάθε παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Η συγκέντρωση είναι επίσης σημαντική. Όμως, διακυβεύεται ένας τίτλος και θα είναι ωραίο να το κερδίσουμε.”

Πιστεύετε ότι αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για εμάς πριν από τις αναμετρήσεις με τη Γάνδη; “Ναι, πήγα στη Γάνδη το Σάββατο και τους παρακολούθησα. Είναι μία καλή ομάδα. Προφανώς έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε για να προετοιμαστούμε ενόψει αυτών των αγώνων. Όμως, ναι, θα αποτελέσει μία έξτρα προετοιμασία αυτό το παιχνίδι.”

Όπως είπατε ταξιδέψαμε στο Βέλγιο και παρακολουθήσατε το παιχνίδι της Γάνδης με τη Βέστερλο. Ποια είναι η άποψη σας για αυτούς; “Είναι καλοί στο να ανεβαίνουν ψηλά, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία στην κατοχή της μπάλας. Το παιχνίδι απέναντι στη Βέστερλο ήταν λίγο ανοιχτό και μπορούσε να είναι διαφορετικό το σκορ. Γνωρίζουμε ότι η κλήρωση είναι δύσκολη και ο αντίπαλος το ίδιο. Κυρίως εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας.”

Ο Ρομάν Μπεζούς είναι το τελευταίο μας μεταγραφικό απόκτημα. Ποια είναι η άποψη σας για αυτόν; “Είναι πολύ δυνατός σωματικά, έχει καλή ενέργεια και είναι πολύ αποτελεσματικός παίκτης. Έχει και το γκολ και τις ασίστ. Αγωνίστηκε σε πολύ καλό επίπεδο τις τελευταίες 3-4 σεζόν και είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία.”

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Σούπερ Καπ έχουν ήδη εξαντληθεί από τον κόσμο μας. Ποιο είναι το μήνυμα σας; “Ανυπομονώ να τους δω. Δυστυχώς δεν θα βρίσκομαι στον πάγκο επειδή είμαι τιμωρημένος. Τους ευχαριστούμε, ελπίζουμε να έχουμε μία συναρπαστική σεζόν και τους θέλουμε μαζί μας.”

Το βίντεο: