Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ H διάσκεψη για τον Ευρωπαϊκό αγώνα στην πετόσφαιρα

H διάσκεψη για τον Ευρωπαϊκό αγώνα στην πετόσφαιρα


Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού Ευρωπαϊκού αγώνα της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι δηλώσεις και φώτο από ιστοσελίδα kerkida.net

Υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Βασιλείου… “Καλωσορίζουμε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη μέρα για το οικοδόμημα της Ομόνοιας. Όμως εδώ σήμερα βρισκόμαστε για το πετοσφαιρικό μας τμήμα το οποίο έχει δώσει μεγάλες χαρές στον κόσμο και πολύ περηφάνια στον Σύλλογο”.

Πρόεδρος Μάριος Αργυρίδης: Σίγουρα είναι μια δύσκολη μέρα για την Ομόνοια μετά από το κακό αποτέλεσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να απολογηθούμε για την εμφάνιση στον κόσμο. Στην ομάδα θα γίνουν όσα χρειάζονται για να διορθωθεί η κατάσταση”.

Το πετοσφαιρικό τμήμα μονοπωλεί τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Είμαστε περήφανοι που μετέχουμε στην Ευρώπη. Κερδίσαμε στην Αυστρία δύο φορές 3-1, 3-0, μετά συνεχίσαμε στην Κροατία όπου κερδίσαμε με 3-2 και 3-1. Δυστυχώς δεν ήταν κατορθωτό με αυτές τις δύο ομάδες να παίξουμε στην Κύπρο. Για διάφορους λόγους αγωνιστήκαμε στο εξωτερικό όμως είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε τη Βελγική ομάδα στο Ελευθερία αύριο στις 20:00. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την επόμενη φάση όμως και μέχρι εδώ που φτάσαμε είναι σημαντικό. Στόχος είναι να γίνει συνήθεια η Ευρωπαϊκή πορεία για την ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε το βόλει της Ομόνοιας στο επόμενο επίπεδο. Κτίζοντας από τις ακαδημίες στόχος επίσης να αναδεικνύουμε τους δικούς μας αθλητές για να τιμούν τη φανέλα της Ομόνοιας.
Κάνω κάλεσμα στον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα και να την στηρίξει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τους πετοσφαιριστές που έκαναν τα πάντα για να φτάσουμε ως εδώ. Καλώ τον κόσμο να έρθει όσο περισσότερος γίνεται για να χαρούν και οι αθλητές μας. Να είναι σίγουροι ότι οι παίκτες θα υπερβάλουν εαυτό για τον κόσμο της ομάδας. Χωρίς τον κόσμο της Ομόνοιας δεν είμαστε τίποτε.

Σάββας Σάββα προπονητής: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο και Δ.Σ που μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε τέτοιες διοργανώσεις. Δεν είναι εύκολο γιατί δεν είναι ποδόσφαιρο όμως μας δίνουν ευκαιρία να παίζουμε σε τέτοια παιχνίδια. Η Lindemans είναι από τις καλύτερες ομάδες στο Βέλγιο. Ήρθε τρίτη στο Βέλγιο και ήταν και στον τελικό Κυπέλλου. Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και για να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι στο γήπεδο να μας σπρώξουν για τη νίκη”.

Αχιλλέας Πετρακκίδης, τιμ μάνατζερ: “Το πετοσφαιρικό τμήμα σε δύσκολους καιρούς έχει δώσει πολλές χαρές στον κόσμο στην Ομόνοιας. Τώρα από άλλο πόστο βλέπω πόσο δύσκολο είναι. Να έρθει ο κόσμος για να ενισχυθεί η ομάδα τόσο στο γήπεδο όσο και οικονομικά έτσι θα συνεχίσει να κατακτά τίτλους”.

Μαρίνος Στυλιανίδης, αρχηγός πετοσφαιρικού τμήματος… Εδώ και 8 χρόνια η Ομόνοια συμμετέχει ανελλιπώς σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Είναι η πρώτη φορά που περνάμε από δύο αντιπάλους. Κάνουμε καλές σχέσεις με ομάδες στο εξωτερικό κι ανεβάζουμε το όνομα της Ομόνοιας σε χώρες και πόλεις που δεν ξέρουν την Κύπρο. Για αυτό φέτος αν πάμε στο φάιναλ 8 του Challenge Cup θα είναι τεράστια επιτυχία για το Κυπριακό βόλει, αφού δεν το έχει κάνει άλλη ομάδα ως τώρα. Η Ομόνοια έχει προσφέρει αφάνταστες χαρές στον κόσμο όταν το ποδόσφαιρο δεν πήγαινε καλά. Μαζί φυσικά και με το φουτσαλ. Να στηρίξουμε τα παιδιά και βοηθώντας και οικονομικά το σωματείο και να κρατήσουμε την πετόσφαιρα εκεί που της αξίζει. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που μας βοηθούν να κρατήσουμε το τμήμα σε πορεία πρωταθλητισμού. Να πάρουμε ένα αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Βέλγιο”.

Παρέμβαση προέδρου Σωματείου και ευχαριστίες στους χορηγούς και στην Cablenet… “Ο μεγαλύτερος χορηγός μας είναι ο πράσινος λάος. Σίγουρα όμως πρέπει να ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και την Cablenet που θα καλύψει το παιχνίδι. Ευχαριστούμε την Cablenet για αυτή τη βοήθεια να καλύψει το παιχνίδι”