Home TOP NEWS Παίκτες “κλειδιά” είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό

Παίκτες “κλειδιά” είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό

Σε μια βδομάδα και συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Έχουμε διανύσει ήδη το ένα τρίτο του φετινού μαραθωνιού και κάποιοι παίκτες οι οποίοι κατά πολλούς θεωρούνται “κλειδιά” είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν μπόρεσαν ακόμη να προσφέρουν αυτά που όλοι θα ήθελαν στην ομάδα.

Ο Μπεζούς ο οποίος ήρθε με ένα καλό βιογραφικό και τις καλύτερες συστάσεις, αν εξαιρέσουμε δύο – τρία καλά του παιχνίδια στα άλλα που κλήθηκε να αγωνιστεί δεν μπόρεσε να προσφέρει. Ο Γιαν Λέτσιακς την φετινή σεζόν δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον Λέτσιακς των μεγάλων επιτυχιών που με τις ασίστ του έδινε στο “πιάτο” έτοιμα γκολ στους συμποδοσφαιριστές του.

Επίσης στο αμυντικό τρίτο υπάρχουν τεράστιες αδυναμίες, άλλωστε αυτό αποτυπώνεται κσι στους αριθμούς. Ποδοσφαιριστές όπως  οι Λανγκ και Μίλετιτς είναι επιρρεπείς στα λαθή. Ο πρώτος που είναι και Διεθνής με την Ουγγαρία έχοντας παραστάσεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες περιμέναμε περισσότερα.

Ο κακός προγραμματισμός του καλοκαιριού, η μη σωστή στελέχωση του ρόστερ, η προετοιμασία, αλλά και η αλλαγή της σκυτάλης της τεχνικής ηγεσίας είναι κάτι που κοστίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την φετινή σεζόν και σίγουρα αυτό επηρεάζει και την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών, από τους οποίους περιμέναμε περισσότερα.

Πάντως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να “χτυπήσει” την πόρτα της πρώτης εξάδας, αλλά και να αντεπεξέλθει στον θεσμό του κυπέλλου, κάποιοι παίκτες που έχει στα χέρια του ο Γιανίκ Φερέρα θα πρέπει να άμεσα να βρουν ρυθμό και να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους για να βοηθήσουν έστω και την υστάτη την ομάδα μας.