Home TOP NEWS Στο ίδιο έργο θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές

Η κακή εμφάνιση με τον Αποέλ που έφερε και την βαριά ήττα είναι γεγονός ότι δύσκολα χωνεύεται, αφού όλοι μας μετά από μια περίοδο προετοιμασίας δύο ολόκληρων βδομάδων αλλιώς περιμέναμε να δούμε την ομάδα μας να παρουσιάζεται στο “αιώνιο” κι αλλιώς την είδαμε.


Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και ότι έγινε το βράδυ της Κυριακής δεν μπόρει να αλλάξει, αυτό που ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ όμως να γίνει απ’ εδώ και πέρα είναι ο κάθε ένας που βρίσκεται στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, μέχρι και το τελευταίο άτομο να αναλάβει τις ευθύνες του έτσι ώστε άμεσα να δούμε αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να μην ζήσουμε ξανά τέτοια ρεζιλίκια.

Αυτό που στεναχωρεί είναι ότι αυτή η ομάδα που μας έβγαλε στους δρόμους, που πανηγυρίσαμε μαζί της τίτλο και Ευρωπαϊκές προκρίσεις, τις δύο τελευταιές σεζόν να είναι μια του ύψους και μια τους βάθους (περισσότερο το δεύτερο), όμως το πιο λυπηρό απ’ όλα είναι που γράφουμε και λέμε από τα τέλη του Νοεμβρίου ότι, ο ρεαλιστικός μας στόχος πλέον είναι η εξασφάλιση μιας θέσης στην εξάδα και η κατάκτηση του κυπέλλου για να σωθεί η χρονιά.

Οι νίκες με τον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση έκρυψαν για λίγο τα προβλήματα κάτω από το χαλί, αλλά στα παιχνίδια με τον Αποέλ και τον Άρη φάνηκαν ξανά οι αδυναμίες. Πλέον τεχνική ηγεσία, Διοίκηση και όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα θα πρέπει να αναζητήσουν τα λάθη αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ανασύνταξη χθες.

*** Η φωτογραφία είναι μετά την ήττα με 3-0 από την Πάφο FC, μια εικόνα που δυστυχώς την ζήσαμε σε 6 από τα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος