Home TOP NEWS Το κύπελλο η μοναδική διέξοδος να σωθεί η χρονιά

Το κύπελλο η μοναδική διέξοδος να σωθεί η χρονιά

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους από την βαριά ήττα από τον Αποέλ και να σκύψουν το κεφάλι αρχίζοντας την δουλειά για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Καρμιώτισσα για την β’ φάση του κυπέλλου.


Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι μονό, δηλαδή όποια ομάδα χάσει θα αποχαιρετήσει την διοργάνωση. Συνεπώς η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να παρουσιαστούν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη η οποία θα μας στείλει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Μπορεί να είναι παιχνίδι για την β’ φάση του κυπέλλου αυτό που ακολουθεί με την Καρμιώτισσα, ωστόσο ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα σε αυτές τις 12 αγωνιστικές, με την ομάδα μας να μετράει 6ήττες, 5νίκες και μια ισοπαλία, μοιάζει με τελικός.

Η μόνη διέξοδος για να σωθεί η χρονιά και να διακριθεί η ομάδα μας είναι μέσω του κυπέλλου και η αρχή θα πρέπει να γίνει την 1η του Δεκέμβρη, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα κόντρα στην Καρμιώτισσα δεν θα είναι απλά μια ήττα, αλλά θα είναι καταστροφή.