Home TOP NEWS Το πάθημα να έγινε μάθημα!

Το πάθημα να έγινε μάθημα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας.ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 14ης και πρώτης αγωνιστικής του β’ γύρου.


Η ομάδα μας μετά τις δύο νίκες με την Καρμιώτισσα σε κύπελλο και πρωτάθλημα θα πάει στον Κυριακάτικο αγώνα για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που θα τις αυξήσουν τις πιθανότητες να μειώσει περαιτέρω τις αποστάσεις που την χωρίζουν από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά.

Ο Γιανίκ Φερέρα με τους συνεργάτες του φρόντισαν αυτές τις μέρες να “χτυπήσουν” το καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και να τους προειδοποιήσει ότι, από τον προσεχές αντίπαλο στο πρωτάθλημα, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Κυριακή θα κληθεί να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χωρό με απαιτήσεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να μην αφήσει τον αντίπαλο να πιστέψει σε κάτι θετικό και παράλληλα να φανεί αποτελεσματική μπροστά από την αντίπαλη εστία για να “σκοτώσει” το παιχνίδι.

Ο Κυριακάτικος αγώνας με τον Ακρίτα Χλώρακας κρίνεται αρκετά σημαντικός, όπως φυσικά και οι άλλοι αγώνες στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτός προηγείται δύο μεγάλων ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα, γι’ αυτό η νίκη είναι επιτακτική, αφού θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να “παντρέψει” δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα μετά από καιρό, κάτι που θα της δώσει ώθηση και ψυχολογία.