Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δεν πρέπει να περάσει έτσι η φονική πράξη

Δεν πρέπει να περάσει έτσι η φονική πράξη

Η ιστοσελίδα μας την χθεσινή ημέρα την αφιέρωσε στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις και οι οποίος δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα μας και για αυτό δεν προχωρήσαμε στο να σχολιάσουμε για το τι έγινε πριν την έναρξη του αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.


Στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και γενικότερα στην ομάδα μας υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον αγωνιστικό κατήφορο, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχαστεί η φονική πράξη του οπαδού της Ανόρθωσης πριν από την έναρξη του παιχνιδιού της περασμένης Πέμπτης.

Είδαμε όλοι από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες την γραμμή καπνού που άφησε η φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα της Ανόρθωσης και η οποία πέρασε ξυστά από τα κεφάλια των διαιτητών των ποδοσφαιριστών και έσκασε λίγα μέτρα πριν την κερκίδα με τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δεν θα πρέπει το ότι έγινε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” να περάσει έτσι, αφού θα μπορούσε να θρηνήσουμε ακόμη και θύματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αντιδράσει για το περιστατικό και να προβεί σε όλες τις ενέργειες έτσι να βρεθεί ο ένοχος και να συλληφθεί.

Η ιστοσελίδα Match.cy δημοσίευσε βίντεο από την κερκίδα που φιλοξενούσε τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πραγματικά το όλο σκηνικό ήταν πραγματικά σοκαριστικό και ανατριχιαστικό.

Δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο