Home TOP NEWS Τον πιστεύουν και το λένε…

Τον πιστεύουν και το λένε…


Έγινε αναφορά και στον Σωφρόνη Αυγουστή χθες βράδυ στη Cytavision. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γρηγόρη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή μας ενώ εξέφρασε και την πίστη όλων σε αυτόν.

Πάνω στον Σωφρόνη θα βασιστεί η ομάδα και ενόψει της επόμενης χρονιάς, ο Κύπριος προπονητής θα έχει το γενικό πρόσταγμα. Χθες βράδυ ρωτήθηκε ο κ. Γρηγόρη αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με ατυόν στον πάγκο και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη.

«Ο Κόουτς έχει συμβόλαιο, πιστεύουμε σε αυτόν. Δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο με το επιτελείο του. Τον πιστεύουμε. Είναι άνθρωπος παθιασμένος. Το μεταδιδει αυτό στις προπονήσεις και στο γήπεδο. Βγάζει το 100 τοις εκατό από όλους. Δεν τους αφήνει να ησυχάσουν λεπτό».

Έχει κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη όλων ο Σωφρόνης Αυγουστή ο οποίος τώρα καλείται να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο αφού αυτός, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή που θα έρθει και τους υπολοιπους συνεργάτες του, καλείται να δημιουργήσει άμεσα ομάδα πρωταθλητισμού.

Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε φέτος 6η δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο Σωφρόνης ξέρει τη θέση στην οποία πρέπει η ομάδα του πάντοτε να στοχεύει.