Home TOP NEWS Η εξέλιξη με Σράντι και Μπεσεντίν έδειξαν τις μεταγραφικές αστοχίες του Ιανουαρίου!

Η εξέλιξη με Σράντι και Μπεσεντίν έδειξαν τις μεταγραφικές αστοχίες του Ιανουαρίου!

Σράντι και Μπεσεντίν, ήταν δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, ο πρώτος με κανονική μεταγραφή, ο δεύτερος αγωνίστηκε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.


Οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές από την αρχή Ιουνίου αποτελούν ήδη παρελθόν από το “Ηλίας Πούλλος”, του Ουκρανού επιθετικού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, ενώ ο Λίβυος εξτρέμ δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας μας.

Πάντως βλέποντας τα στατιστικά και των μπορούμε να πούμε ότι δεν κατάφεραν να προσφέρουν τα αναμενόμενα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Λίβυος εξτρέμ σε 14 παιχνίδια πέτυχε ένα γκολ, ενώ ο Ουκρανός φορ σε 15 παιχνίδια είχε μια ασίστ και πέτυχε ένα γκολ κόντρα στην Πάφο FC στα πλέι – οφ.

Είναι γεγονός ότι στις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους του Ιανουαρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να “χτυπήσει” λαυράκι. Το 2022 έφερε στο “Ηλίας Πούλλος” τον Μάταβζ και Λοβέρα, για τον πρώτο έγινε προσπάθεια να αποδεσμευτεί το καλοκαίρι, τελικά έφυγε τον Ιανουάριου, ενώ ο δεύτερος έδειξε πράγματα όμως ήρθε δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το κομμάτι προγραμματισμός αυτή την δεδομένη στιγμή είναι στην προσπάθεια για το στήσιμο της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα πρέπει να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την στελέχωση του ρόστερ, όμως αυτό θα χρειαστεί να γίνει και στο μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα.