Home TOP NEWS Ευρωπαϊκή βραδιά με… φόντο τα πλέι – οφ του Conference League

Ευρωπαϊκή βραδιά με… φόντο τα πλέι – οφ του Conference League

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενώπιον της άλλη μια Ευρωπαϊκή βραδιά. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή ταξίδεψε στην Δανία, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει απόψε(20:45, live@omonoianews) την Μίντιλαντ , έχοντας φυσικά ως στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του ΓΣΠ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα πλέι – οφ του Conference League.


Το έργο και η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολη κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε πόσο επιθετική και ποιοτική είναι στο παιχνίδι που έγινε προ βδομάδας μας στην Πρωτεύουσα. Φυσικά τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας έχει αποκτήσει εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια και απέναντι σε μεγάλους αντίπαλους και θα προσπαθήσει αυτές να τις εκμεταλλευτεί για να πάρει το ζητούμενο απέναντι στους Δανούς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή όλο αυτό το διάστημα μελέτησε πολύ καλά τους Σκανδιναβούς, έχει “χτίσει” μια πολύ καλή εικόνα γι’ αυτούς και ήδη έχει ετοιμάσει το πλάνο του με το οποίο θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο επιθυμητό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μπορέσει να αποδράσει από την MCH Arena με το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Κύπριος κόουτς πάντως έχει μια πολύ καλή “γεύση” από το συγκεκριμένο γήπεδο, αφού το 2017 και όντας προπονητής του Απόλλωνα κατάφερε να αποκλείσει την Μίντιλαντ. Τότε ο Απόλλωνας κέρδισε 3-2 στην Κύπρο και στο εκτός έδρας παιχνίδι εξήλθε ισόπαλος 1-1 και εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Κάτι ανάλογο αναμένουμε ότι θα πράξει ο Σωφρόνης Αυγουστή κι απόψε. Θα παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 της Λευκωσίας και ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα αφήσει η Μίντιλαντ η οποία θα επιτεθεί και να “χτυπήσει” στην κόντρα, ψάχνοντας το γκολ που θα “κλειδώσει” την υπόθεση πρόκριση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της στο γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση, χωρίς να προκύπτουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα πέραν από τα συνηθισμένα του Παναγιώτου, Ψάλτη και Εράκοβιτς. Συνεπώς ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και καλείται να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να μπορέσει να φύγει η ΟΜΟΝΟΙΑ από την Δανία με το ζητούμενο.