Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Μας άφησε με 10 ο διαιτητής, το εκμεταλλεύτηκε η Μίτζιλαντ και...

Ημίχρονο: Μας άφησε με 10 ο διαιτητής, το εκμεταλλεύτηκε η Μίτζιλαντ και είναι μπροστά με 3-1


Είχε τη μπάλα στη κατοχή της η Μίτζιλαντ από το ξεκίνημα και πλησίασε νωρίς την περιοχή μας. Εμείς περιμέναμε το λάθος για να φύγουμε με ταχύτητα μπροστά. Η πρώτη καλή στιγμή μάλιστα ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν το δεκάλεπτο με τον Κακουλλή.

Εκεί που έδειχνε να πατάει καλά η ομάδα, ήρθε το πέναλτι για την Μίτζιλαντ και η κόκκινη του Κούσουλου για να αλλάξει τις ισορροπίες. Δεχθήκαμε γκολ όμως βρήκαμε τρόπο να απαντήσουμε με τον Κακουλλή.

Η πίεση των Δανών στο τέλος έφερε και δεύτερο γκολ για τη Μίτζιλαντ ενώ το 3-1 που έγινε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μάλλον σκοτώνει τα όνειρα μας για συνάχεια στην Ευρώπη.

Α’ Ημίχρονο

Στο 8ο λεπτό ο Κακουλλής πέρε μπαλιά από τον Λέτσιακς έξω από τη περιοχή, υποδέχθηκε υπέροχα τη μπάλα και έκανε σουτ για να αποκρούσει δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Στο 11ο λεπτό βγήκαμε στην αντεπίθεση. Ο Μπέζους πήρε μπάλα και έκανε σουτ έξω από την περιοχή για να κοντράρει και να φύγει κόρνερ.

Ευκαιρία έχασε η Μίτζιλαντ ύστερα από λάθος του Μπασιρού στο κέντρο. Έγινε σουτ όμως έβαλε κόντρα ο Λανγκ για να πάει η μπάλα στον Φαμπιάνο. Στο 12′.

Στο 14ο λεπτό ο Τσου έβγαλε μπαλιά στον επιθετικό του, αυτός έκανε κοντρόλ με το στήθος, σούταρε όμως ήταν έτοιμος ο Φαμπιάνο.

Κίτρινη δέχθηκε ο Μάθιους στο 17′

Κινδυνέψαμε ύστερα από κόνρνερ στο 19ο λεπτό.

Στο 23ο λεπτό η Μίτζιλαντ κέρδισε πένταλι σε μαρκάρισμα του Κούσουλου στον Σιμσίρ. Δέχθηκε και κόκκινη κάρτα ο Κούσουλος στη φάση. Το εκτέλεσε ο Γκουέ-Σανγκ και σκόραρε.

Στο 27ο λεπτό ο Μπέζους έστειλε μπαλιά στον Κακουλλή βγάζοντας τον μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα, ο Ανδρόνικος έκανε υπέροχο πλασέ και σκόραρε. 

Ευκαιρία έχασε στο 36ο λεπτό η Μίτζιλαντ ύστρα από ασυνεννοησία των Κουλιμπαλί και Λανγκ. Έγινε σουτ ψηλά από ευνοϊκή θέση.

Μία κεφαλιά του Τσο ανάγκασε τον Φάμπι σε δύσκολη επέμβαση στο 42ο λεπτό.

Στο 43ο λεπτό βγήκε μπαλιά στη περιοχή μας, βρέθηκε η μπάλα μπροστά σε επιθετικό που την έσπρωξε στα δίκτυα για το 2-1.

Ευκαιρία με κεφαλιά του Τσο και απόκρουση του Φαμπιάνο στις καθυστερήσεις.

Σκόραρε και στο τέλος του ημιχρόνου η Μίτζιλαντ για να κάνει το 3-1.