Home TOP NEWS Κρίσιμο να αποδώσουν οι νεοφερμένοι, σημαντικό να αναπληρώσουμε τα κενά των αποχωρήσαντων

Κρίσιμο να αποδώσουν οι νεοφερμένοι, σημαντικό να αναπληρώσουμε τα κενά των αποχωρήσαντων


Ο κάθε νεοφερμένος σε μία ομάδα δικαιούται αρχικά πίστωση χρόνου. Ισχύει και για τους νέους μας ποδοσφαιριστές. Είμαστε όμως στην αρχή μίας νέας χρονιάς, έχουμε ήδη δώσει πέντε επίσημα παιχνίδια και από τους 4 καινούργιους (βγάζουμε εκτός τον Εράκοβιτς), οι δύο έχουν αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σεμέδο και Κουλιμπαλί έχασαν μόλις 20 λεπτά από αυτά τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς.

Ο Σιπριάνο έπαιξε με τον Άρη και χθες βράδυ, ενώ ο Σίμιτς, ο τελευταίος αφιχθείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έπαιξε σε όλα τα επίσημα παιχνίδια μερικά λεπτά. Ήταν βασικός στο παιχνίδι με τη Μίτζιλαντ στο ΓΣΠ. Ο Σέρβος αναμένεται σιγά σιγά να αρχίσει να αποτελεί παίκτη πρώτης επιλογής.

Μπορούν σίγουρα να βγουν για όλους κάποια πρώτα συμπεράσματα. Και ο κάθε ένας, με το δικό του κριτήριο, δικαιούται να αποφασίσει αν αυτό που βλέπει από τους νεοφερμένους τον ικανοποιεί ή όχι.

Το δεδομένο είναι πως είναι εξαιρετικά κρίσιμο, οι μεταγραφές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι να αποδώσουν. Διότι αν δεν συμβεί αυτό τότε θα βρεθούμε μπροστά σε παρόμοια αγωνιστικά δεδομένα με πέρσι και πρόπερσι.

Τι εννοούμε…

Ο Κουλιμπαλί πρέπει να αποδειχθεί καλύτερος του Γιούστε. Οι Σεμέδο και Σίμιτς, ήρθαν για να αντικαταστήσουν τους μετριότατους Μπάρκερ και Σράντι, ενώ ο Σιπριάνο ήρθε για τη θέση που κατείχε στο ρόστερ πέρσι ο Κίτσος.

Παραμένει το κενό του Μιξ, αφού προέκυψε η ατυχία με τον Εράκοβιτς, δεν αντικαταστάθηκε ο Παπουλής, ενώ ακόμη δεν ήρθε ο επιθετικός που θα πάρει τη θέση του Μπεσέντιν στο ρόστερ.

Θυμίζουμε πως, αν δεν εγγραφεί ο Εράκοβιτς (προφανώς έτσι θα γίνει), οι κενές θέσεις για απόκτηση ξένων είναι τρεις.

Μπορεί τη Δευτέρα να αρχίζουμε στο πρωτάθλημα, όμως χρόνος για προσθήκες αλλά και για διορθώσεις, αν κριθεί ότι χρειάζονται, υπάρχει.