Home TOP NEWS Μία βραδιά για δυνατές προσωπικότητες

Μία βραδιά για δυνατές προσωπικότητες


Οι πλείστοι εκ των ποδοσφαιριστών μας είναι πεπειραμένοι σε αγώνες όπως τον αποψινό. Από τον Φάμπι μέχρι τον Καρίμ κι από τον Γιαν μέχρι τον Ρομάν, οι περισσότεροι έχουν «ψηθεί» μέσα στα χρόνια σε καυτά παιχνίδια όπως αυτό που μας περιμένει απόψε στο γήπεδο του Χέρνινγκ.

Βέβαια το κάθε ΕυρωπαΪκό μας είναι ξεχωριστό. Και όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα απόψε θα δεχθεί έντονη πίεση από την Μίτζιλαντ, ένα σύνολο νεανικό το οποίο μπορεί να διαμορφώσει με το παιχνίδι του έναν πολύ γρήγορο ρυθμό και να σε βάλει, όπως λέμε, στό τέρμα σου και να σε βομβαρδίζει.

Είναι γι’ αυτό που η εμπειρία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Λίγο η διαχείρηση του ρυθμού, ίσως και του χρόνου που αρχίζει να κυλάει με το πρώτο σφύριγμα.

Πάντως δυνατές προσωπικότητες στην ομάδα υπάρχουν. Παίκτες ικανούς να παρασύρουν και τους υπόλοιπους, όχι μόνο με τις ικανότητες τους αλλά και με την ηγετική τους φυσιογνωμία.

Και πάνω απ’ όλους ο προπονητής. Ένας άνθρωπος που ζει έντονα τα παιχνίδια στον πάγκο του και έδειξε, στη μέχρι τώρα σύντομη παρουσία του στην ομάδα μας, ότι διαθέτει ένα πολύ καλό πακέτο το οποίο, είναι σημαντικό να αναφερθεί, το πιστεύουν και αρέσει και στους ίδιους του τους ποδοσφαιριστές.

Οπότε από τη στιγμή που θα παίξει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία, είναι βραδιά για δυνατές προσωπικότητες που θα μπορέσουν να σηκώσουν τη πίεση του αγώνα και θα καταφέρουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά.