Home TOP NEWS Προετοιμασία αγωνιστική αλλά και ψυχολογική για ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο

Προετοιμασία αγωνιστική αλλά και ψυχολογική για ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αρχίσει να προετοιμάζεται αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στη Μίτζιλαντ.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας, αφού στόχος είναι η πρόκριση, όμως η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βρεθούμε για ακόμα μία χρονιά σε φάση πλέι-οφ Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υπάρχει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είπε μετά τον αγώνα της Πέμπτης ότι θα πάμε στο εκτός έδρας παιχνίδι για να τιμωρήσουμε την αντίπαλο μας. Καταστρώνει πλάνο ο προπονητής με στόχο να δει την ομάδα του να σκοράρει και στη Δανία. Και αυτό που αναμένουμε να δούμε είναι να κάνει παιχνίδι αναμονής και να κτυπά στην κόντρα με ταχύτητα. Αυτό είναι που εμείς υπολογίζουμε. Μπορεί να επιφυλάσσει κάτι διαφορετικό ο Σωφρόνης.

Το σημαντικό είναι πως βλέπει την ομάδα να είναι καλά, τους παίκτες του να παραμένουν υγιείς και να μετράει μάλιστα και μία πολύ σημαντική επιστροφή, αυτή του Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίος μπορεί να ήταν στην αποστολή στο παιχνίδι στο ΓΣΠ, όμως αγωνιστικό χρόνο θα μπορεί να πάρει από το επόμενο παιχνίδι.

Ανεβάζει καθημερινά το επίπεδο ετοιμότητας του και ο Σίμιτς, ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε για να αποτελέσει επιλογή πρώτης γραμμής.

Είναι σημαντικό να ετοιμαστεί και ψυχολογικά η ομάδα. Θα δεχθούμε πίεση στο γήπεδο της Μίτζιλαντ και πρέπει να καταφέρουμε να τη διαχειριστούμε. Είναι αναμέτρηση για δυνατές προσωπικότητες και γίνεται δουλειά και σε αυτό το κομμάτι από το τεχνικό επιτελείο.