Home TOP NEWS Προσοχή στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση!

Προσοχή στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για τον αποψινό αγώνα κόντρα στην Μίντιλαντ, στον οποίο στοχεύει την πρόκριση στα πλέι – οφ του Europa Conference League.


Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία γνωρίζουν τις δυσκολίες της αποψινής αναμέτρησης, ωστόσο την ίδια ώρα άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιαστούν καθώς πρέπει στον αγωνιστικό χώρο για να βάψουν στο τέλος της βραδιάς την πρόκριση με πράσινο χρώμα.

Η αντίπαλος μας την περασμένη βδομάδα μπορεί να δέχθηκε την ήττα, ωστόσο έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού που έγινε στο ΓΣΠ το πόσο ποιοτική είναι και πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει επιθετικά γι΄αυτό θα χρειαστεί θα χρειαστεί απ’ όσους θα αγωνιστούν απόψε συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης.

Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα, αυτοί που θα αγωνιστούν που αναμένουμε ότι θα είναι οι Μάθιους, Λέτσιακς, Λανγκ και Κουλιμπαλί θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να μην δώσουν το δικαίωμα στους επιθετικούς της Μίντιλαντ να δημιουργήσουν καταστάσει μπροστά από το τέρμα του Φαμπιάνο.

Επίσης, επιθετικά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να είναι αποτελεσματική. Η τετράδα μπροστά κι αναφερόμαστε πιθανότατα στους Μπεζούς (δεκάρι), Σεμέδο, Λοίζου και Κακουλλή θα κληθούν να κάνουν κι αυτοί το παιχνίδι τους, να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους που θα βρουν και να μετατρέψουν τις ευκαιρίες που θα έχουν σε γκολ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Μίντιλαντ αναμένεται να μπει φορτσάτη στο γήπεδο για να βρει το γκολ που θα φέρει το συνολικό σκορ στα ίσα και γι’ αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κρατήσει το μηδέν πίσω και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, το άγχος και η πιέση θα μεταφερθεί ξεκάθαρα στους Δανούς, ενώ αν βρει και το γκολ στην αντεπίθεση τότε η πλάστιγγα θα γείρει ξεκάθαρα με το μέρος της.