Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία η προετοιμασία…

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία…


Άλλες δύο προπονήσεις απομένουν μέχρι τον πρώτο αγώνα με τη Μίτζιλαντ. Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στο Γέρι ενώ άυριο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση στο ΓΣΠ.

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ο Νικόλας Παναγιώτου επέστρεψε στις προπονήσεις, δύσκολα όμως θα μπορέσει ο Σωφρόνης Αυγουστή να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Κύπριος αμυντικός ενδέχεται να κάνει το ταξίδι στη Δανία.

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους, πλην του Ψάλτη. Σε ότι αφορά στο σχεδιασμό του Σωφρόνη για τον αγώνα, δύσκολα θα δούμε αλλαγές. Η εμφάνιση κόντρα στην Γκαμπάλα ήταν εξαιρετική και μάλλον όσοι επιλέγησαν να αγωνιστούν σε εκείνο το ματς θα διατηρηθούν.

Αυτοί που έχουν κάποιες πιθανότητες να επιλεγούν για την εντεκάδα είναι οι Καρίμ και Κούσου. Ανεβάζει συνεχώς το βαθμό ετοιμότητας του και ο Σίμιτς.

Η ομάδα έδειξε να είναι σε πολύ καλό δρόμο, τώρα αρχιζει να φεύγει από τα πόδια των ποδοσφαιριστών το βάρος της προετοιμασίας και αναμένεται να γίνεται ακόμη καλύτερη.

Αν συνεχίσει ανοδικά τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σε αυτό τον προκριματικό γύρο, έστω κι αν απέναντι μας είναι μία δυνατή και έμπειρη στην Ευρώπη ομάδα.