Home TOP NEWS Συνέχεια στην πρεμιέρα με τρεις αναμέτρησεις – Τα μάτια μας στραμμένα στο...

Συνέχεια στην πρεμιέρα με τρεις αναμέτρησεις – Τα μάτια μας στραμμένα στο ΓΣΠ

Η δράση για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA συνεχίζεται και σήμερα(21/08) με άλλες τρεις αναμέτρησεις.


Τα μάτια μας φυσικά σήμερα θα είναι στραμμένα στον αγώνα της ομάδας μας που θα γίνει στο ΓΣΠ, ενώ οι άλλες δύο αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο στάδιο Κατωκοπιά – Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης» και στο στάδιο “Άλφαμέγα”. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 20:00.

Στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας όντας γηπεδούχος θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη απέναντι στους “ερυθρόλευκους” και να μπει στο νέο πρωτάθλημα με το “δεξί”.  Στην αντίπερα όχθη η Νέα Σαλαμίνα χωρίς να έχει να χάσει κάτι, θα έρθει στην Λευκωσία για να προσπαθήσει για την έκπληξη και να φύγει με βαθμολογικό κέρδος απ’ αυτή.

Στο στάδιο Κατωκοπιά – Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης» η Δόξα θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού είναι το φαβορί για τη νίκη κι αυτό θα προσπαθήσουν να το δείξουν μέσα στο γήπεδο, απ’ την άλλη η Δόξα έδειξε αρκετές φορές ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ομάδες κι αυτό θα δοκιμάσει να πράξει κι απόψε.

Στο Στάδιο “Αλφαμέγα” θα γίνει το πρώτο ουσιαστικά ντέρμπι της φετινής σεζόν. Ο περσινός πρωταθλητής, Άρης Λεμεσού θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Λάρνακας. Οι “πράσινοι” του Σπιλέφσκι θα προσπαθήσουν μέσα στο “σπίτι” τους και μπροστά από τον κόσμο τους να πάρουν τη νίκη για να πάνε στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την καλύτερη ψυχολογία. Απ’ την άλλη η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη θα προσπαθήσει να πάρει το εκτός έδρας αποτέλεσμα για να μπει δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

20:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΛ (Cytavision)
20:00 Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα (Primetel)
20:00 Άρης – ΑΕΚ (Cytavision)

Αποτελέσματα και στιγμιότυπα αγώνων: 

Πάφος FC – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 3-0 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
Ανόρθωση – Εθνικός Άχνας 3-1 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
Απόλλων – Οθέλλος Αθηαίνου 1-1 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΠΟΕΛ 0-2 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ