Home TOP NEWS Είναι κι αυτοί που ακόμα δεν έδωσαν αυτά που μπορούν

Είναι κι αυτοί που ακόμα δεν έδωσαν αυτά που μπορούν


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε καλό ξεκίνημα στη χρονιά. Σίγουρα οι απώλειες με την Καρμιώτισσα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, όμως να μην είμαστε αχάριστοι. Βγάλαμε ντέρμπι, έναν δύσκολο αγώνα εκτός έδρας, ενώ είδαμε και τη Νέα Σαλαμίνα τι έκανε μετά το μεταξύ μας παιχνίδι.

Κι ακόμα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν πήραν ακόμη μπρος. Για παράδειγμα ο Γιαν Λέτσιακς. Η αξία του Τσέχου είναι γνωστή και η ποιότητα του. Πρέπει να νοιώσει ξανά ο προπονητής ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του. Ο καλός Λέτσιακς αλλάζει το επίπεδο της ομάδας.

Έχουμε ξαναπεί για τον Σεμέδο. Είναι πολύ καλός, παίρνει προσπάθειες πάνω του, πρέπει όμως να γίνει πολύ πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

Ο Καρίμ δεν δείχνει σήμερα να διανύει καλό φεγγάρι. Είναι σημαντική μονάδα στο ρόστερ, είναι παίκτης με ποιότητα, προσωπικότητα, που μπορεί να παρασύρει την ομάδα με την απόδοση του, όμως για την ώρα δεν έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο.

Είναι και ο Λοΐζου ο οποίος είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν μπήκε να παίξει λεπτό στο ντέρμπι, φανερώνει πολλά. Ο προπονητής δεν αισθάνεται σήμερα πως μπορεί να τον εμπιστευτεί και δικαίως. Αν δεν στρωθεί στη δουλειά, να κατεβάσει το μυαλό του στο γήπεδο, να συγκεντρωθεί και να παλέψει για τη θέση του, δεν θα μπορέσει να ξαναβρει θέση.

Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν για όλους. Κάνουμε ώστοσο αναφορά σε αυτούς τους 4 οι οποίοι είναι παίκτες κλειδιά και θέλουμε να τους δούμε σύντομα να ανεβαίνουν.