Home TOP NEWS Επιστροφή στην ουσία και στις νίκες

Επιστροφή στην ουσία και στις νίκες


Η ομάδα μας τελειώνει σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Την περασμένη βδομάδα η ομάδα μας έμεινε κολλημένη στο 0-0 με την ΑΕΛ και έτσι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά την φετινή σεζόν έμεινε άσφαιρη, αφού σε όλα τα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη κατάφερε να σκοράρει.

Με “όπλο” λοιπόν την έδρα και με σύμμαχο τον κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει αύριο τον περσινό πρωταθλητή έχοντας φυσικά ως στόχο να κάνει μια καλή εμφάνιση και να μπορέσει να επιστρέψει στην ουσία (στα γκολ) και παράλληλα στις νίκες.

Στο πράσινο στρατόπεδο ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Λεμεσιανό σύλλογο ωστόσο όλοι δηλώνουν έτοιμοι για να παρουσιαστούν καθώς πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Τα κίνητρα τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι τεράστια. Η ομάδα μας απ’ την μια θέλει να πετύχει νίκη μετά από πέντε σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα στον Άρη, ενώ ο προπονητής μας θέλει να βγει νικητής για τρίτη φορά απέναντι στον Σπιλέφσκι.