Home TOP NEWS Ευνοϊκή η διακοπή για Φράνσον

Ευνοϊκή η διακοπή για Φράνσον


Αυτό το διάστημα θα έχουμε την διακοπή στο πρωτάθλημα ελέω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024.

Για κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αυτή η διακοπή ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο, αφού θα μπορέσουν να δουλέψουν στις προπονήσεις, χωρίς πιέση και το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έτσι ώστε να προετοιμαστούν και να φανούν πιο έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ένας εξ’ αυτών και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Αλεξάντερ Φράνσον. Ο Σουηδός μέσος με το που ήρθε στην ομάδα μας μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο τώρα με την διακοπή θα έχει την δυνατότητα να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς.

Στα θετικά για τον Φράνσον είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο θα δώσει φιλικό αγώνα κόντρα στην ΜΕΑΠ και ο ποδοσφαιριστής μας ίσως κληθεί να αγωνιστεί παίρνοντας τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά.

Δεν αποκλείεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να κληθεί να αγωνιστεί κιόλας, αφού ως γνωστόν ο Μπασιρού είναι τιμωρημένος για τα παιχνίδια με ΑΕΛ και Άρη.