Home TOP NEWS Λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και η αγωνία φουντώνει

Λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και η αγωνία φουντώνει

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ως γνωστόν τελειώνει απόψε τα μεσάνυχτα κι απ’ εκεί και πέρα οι ομάδες θα μπορούν να κινηθούν για απόκτηση άνεργου ποδοσφαιριστή, είτε με την μορφή δανεισμού.


Τις προηγούμενες μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε τα χέρια με δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους δούλευε μαζί τους στις προπονήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα έκανε δικό της τον Αμό δίνοντας του συμβολαίο τριών χρόνων, ενώ χθες συμφώνησε και με τον Αλιούμ, με τον Καμερούνεζο να αγωνίζεται στην ομάδα μας ως δανεικός με όψιον αγοράς.

Πάντως λίγες ώρες πριν να χτυπήσει η κόρνα (μπασκετικός όρος) για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, στην ΟΜΟΝΟΙΑ εντείνουν τις διεργασίες για να κλείσουν και το “καυτό” κεφάλαιο του επιθετικού.

Αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών πέρασαν και παιρνούν μπροστά από τα μάτια των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την κορυφή της επίθεσης και όταν οι ανθρώποι καταλήξουν με αυτό που θα συνεργαστούν και πέσουν υπογραφές τότε θα προκύψει και η ανακοίνωση και θα γνωριζούμε ποιος είναι ο εκλεκτός για την επίθεση.