Home TOP NEWS Στην ακίδα το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Στην ακίδα το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Απο σήμερα άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” σκέφτονται το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA κόντρα στην ΑΕΛ το οποίο θα γίνει στο στάδιο “Αλφαμέγα”.


Μετά την επιτυχία με τον Αποέλ, επιβάλλεται λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές μας να παρουσιαστούν έτοιμοι στο παιχνίδι κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού, έτσι ώστε να μπορέσου να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα συνεχίσει για ακόμη λίγες μέρες να δουλεύει για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, χωρίς να έχει στην διάθεση του, τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές, με την επιστροφή τους να υπολογίζεται στα μέσα αυτής της βδομάδας μας.

Ο Κύπριος κόουτς και οι συνεργάτες του πάντως αυτό το διάστημα και με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος, είχαν χρόνο και είδαν τα τρία ποιχνίδια που έδωσε το σύνολο του Χρίστου Χαραλάμπους και έχουν σχηματίσει μια καλή εικόνα και πάνω σε αυτή θα “χτίσουν” και το πλάνο που θα παρουσιάσουν το ερχόμενο Σαββάτο στο γήπεδο.

Όσον αφορά το πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή στην Λεμεσό αυτά θα τα δουλέψει την ερχόμενη Πέμπτη, όταν θα έχει και τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις. Απ’ εκεί και πέρα για το ματς με την ΑΕΛ, ο Κύπριος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπασιρού και Εράκοβιτς, οι Ψάλτης και Παναγιώτου θα είναι στην αποστολή, ενώ ο Φράνσον θα είναι ακόμη πιο έτοιμος για να βοηθήσει όταν θα χρειαστεί.