Home TOP NEWS Το Copa Africa και το Asian Cup θα στερήσει τέσσερεις ποδοσφαιριστές της...

Το Copa Africa και το Asian Cup θα στερήσει τέσσερεις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να χάσει τέσσερεις ποδοσφαιριστές της, στις αρχές της νέας ημερολογιακής χρονιάς ελέω του Copa Africa και του Asian Cup.


Η Εθνική Ιράν στην οποία αγωνίζεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα συμμετάσχει στο Asian Cup και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, αναμένεται να κληθεί για να βοηθήσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στην διοργάνωση.

Απ’ εκεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να στερηθεί και τους, Γουίλι Σεμέδο, Φράνσις Ουζόχο και Μορέτο Κασάμα, καθώς το Πράσινο Ακρωτήρι, η Νιγηρία και η Γουινέα Μπισάου εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Copa Africa, δεν τα κατάφεραν οι Κομόρες του Φουάντ Μπασιρού, ο οποίος μετά τον απόκλεισμο ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο διοργανώσεις θα ξεκινήσουν σχεδόν τις ίδιες μέρες. Το Copa Africa είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 13 Ιανουάριου 2024 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2024, ενώ το Asian Cup θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου του 2024 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν αναμένεται να χάσει για μερικές βδομάδες τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να βρει λύσεις για την αντικατάσταση τους, αφού οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα θα τρέχουν κανονικά.