Home TOP NEWS Το Who is Who του Saidou Alioum

Το Who is Who του Saidou Alioum


Ο Saidou Alioum από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στην ομάδα μας, ενω θα διατηρούμε το δικαίωμα στην αγορά του με το τέλος της σεζόν.

Ο Alioum είναι 20χρόνος (Jul 25, 2003) ποδοσφαιριστής με καταγωγή το Καμερούν και εντάχθηκε στην ομάδα μας για να βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό τρίτο, αφού μπορεί να αγωνιστεί στα δύο “φτερά”, αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Ο νεαρός καμερουνέζος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει μπάλα από ομάδα της χώρας του και συγκεκριμένα την Sahel de Maroua.

Τον Ιούλιο του 2022 ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Γέσπερ Γιάνσον τον ανακάλυψε και τον πήρε στη Χάμαρμπι. Κατά την πρεσινή σεζόν αγωνίστηκε κυρίως στη β’ ομάδα καταγράφοντας (11 συμμετοχές – 5 γκολ), ενώ έπαιξε και λίγα λεπτά σε τρία παιχνίδια  στην πρώτη ομάδα.

Το νέο του βήμα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, θα είναι ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός για το νεαρό Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή και θα προσπαθήσει μέσω αυτής να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο.

Πάντως ο Αλιούμ στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στην ΜΕΑΠ που αγωνίστηκε έδειξε ότι έχει τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά να βοηθήσει το “τριφύλλι” σε αυτή την περίοδο που θα αγωνίζεται ως δανεικός και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία και να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του με την πράσινη φανέλα.