Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ξεκίνημα με το “δεξί” και με… εξάρα επί της ΑΕΚ!

Ξεκίνημα με το “δεξί” και με… εξάρα επί της ΑΕΚ!


Σε παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να επικρατήσει με 6-1 της ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ και μπήκε με το “δεξί” στον φετινό μαραθώνιο.

Στο πρώτο 20λέπτο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα και δεν μπόρεσαν να φτιάξουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Ψηλογένη και του Χριστοφόρου, μέχρι που ήρθε η στιγμή του γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Σέζαρ για να αλλάξει την ροή του αγώνα. Το γκολ άλλαξε την ψυχολογία των φουτσαλιστών μας και μέσα σε λίγο χρόνο έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου γκολ με τον Τσίτσο, ενώ λίγο μετά ο Κουλλουπάς έκανε και το 3-0.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυνατά και με Flying Keeper ψάχνοντας το γκολ με οποίο θα μείωνε το σκορ και θα έμπαινε ξανά στην διεκδικήση του αγώνα, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Λούκας Ντο Σάντος, λίγο αργότερα ήταν σειρά του Μαρσίλιο να πετύχει κι άλλο γκολ. Ο Ομήρου μείωσε στο σκορ σε 5-1 για να έρθει ο Τάχα Ελ Κέμπε να διαμορφώσει το τελικό 6-1.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι