Home TOP NEWS Έμεινε πίσω και… πρέπει να πάρει επιτέλους μπρος!

Έμεινε πίσω και… πρέπει να πάρει επιτέλους μπρος!

Μετά την επιστροφή του από το Μουντιάλ την περσινή σεζόν, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας μας, βοήθησε τα μέγιστα σε κρίσιμα παιχνίδια, ενώ ηταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε την διαφορά στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ, καθώς με το το γκολ χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το τρόπαιο.


Την φετινή σεζόν και στα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε η απόδοση του Ιρανού επιθετικού κινήθηκε στα πλείστα από αυτά σε ρηχά νερά. Μέχρι στιγμής ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετρά μόνο ένα γκολ, και τρεις ασίστ, τις δύο τις έδωσε στο ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΖ, ενώ σε γενικές γραμμές δεν θυμίζει τον καλό περσινό Καρίμ του δευτέρου μισού του πρωταθλήματος.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά από αρκετό καιρό και λόγω απουσίας του Μπεζούς έδωσε ξανά φανέλα βασικού στον Ανσαριφάρντ, ωστόσο ούτε αυτή την φορά ο ποδοσφαιριστής μας δεν μπόρεσε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δείξει στον Κύπριο κόουτς ότι, αξίζει να ξεκινάει από την αρχή τα παιχνίδια.

Στο πρώτο 15λέπτο με 20λέπτο κόντρα στην Ανόρθωση ο Καρίμ ήταν αρκετά ενεργητικός, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου, άρχισε να “σβήνει” και να εξαφανίζεται από το γήπεδο και είναι κάτι που σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά και την ίδια ώρα προβληματισμό για την απόδοση και τις εμφανίσεις του Ιρανού.

Ο τεχνικός της ομάδας μας καλείται λοιπόν, να καθίσει και να δούλεψει μαζί με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε αρκετές φορές ότι έχει ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει, έτσι ώστε να μπορέσει να ανακτήσει τον παλιό καλό του εαυτό και να αρχίσει να παίρνει κι αυτός στροφές βοηθώντας με την σειρά του  την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως έπραξε και πέρσι.