Home TOP NEWS Δυνατό δίδυμο που δύσκολα “σπάζει”!

Δυνατό δίδυμο που δύσκολα “σπάζει”!


Ο αρχηγός, Ιωάννης Κούσουλος και το wonderkid της ομάδας μας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους αποτελούν εδώ και κάποια παιχνίδια το αμυντικό δίδυμο στο νευραλγικό χώρο του άξονα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πάντως “έδεσαν” μεταξύ τους, συμπληρώνει ο ένας τον άλλο και πλέον δεν είναι υπερβολή να το πούμε και να το γράψουμε, ότι έιναι ένα δίδυμο που δύσκολα φαίνεται να “σπαζεί”, εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη.

Ο Κούσουλος σε κάθε παιχνίδι παίζει με πάθος και ψυχή και είναι κάτι που παρασέρνει και τους συμποδοσφαιριστές του, ενώ απ’ την άλλη ο Χάμπος με τα αδιάκοπα τρεξίματα του σε όλα τα μήκη και πλάτη του γήπεδου, τα μαρκαρίαμστα του, αλλά και την βοήθεια του στο δημιουργικό κομμάτι έρχεται και δίνει σημαντικές βοήθειες στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι, ο Κούσουλος μετρά 9 συνεχόμενες γεμάτες συμμετοχές με Ρέκνταλ και Αναστασίου το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Χαραλάμπους κατέγραψε τέσσερα γεμάτα 90λεπτά στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Οι δύο παίκτες είναι γεγονός ότι δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι και σίγουρα άπαντες περιμένουν ανάλογη συνέχεια, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.