Home TOP NEWS Η προσοχή τώρα στην Ανόρθωση

Η προσοχή τώρα στην Ανόρθωση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της κόντρα στην ΑΕΖ στα προημιτελικά του κυπέλλου, κατάφερε να πάρει τη νίκη – πρόκριση, χωρίς μάλιστα να ιδρώσει ιδιαίτερα και τώρα το μόνο που σκέφτεται είναι το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Ανόρθωσης το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (20:30).


Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, το οποίο μετράει στα τελευταία έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο πέντε νίκες και μια ισοπαλία, ξεκινάει με ανεβασμένη την ψυχολογία την προετοιμασία του για το επόμενο του παιχνίδι στο οποίο επίσης θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας λοιπόν θα κληθεί την ερχόμενη Δευτέρα μέσα στο “σπίτι” της να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση που πριν λίγο διάστημα πανηγύρισε τη νίκη, έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανή στους στόχους της και στην εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Ευτυχώς δεν προέκυψε το οποιοδήποτε πρόβλημα στο παιχνίδι με την ΑΕΖ. Επέστρεψε στην αποστολή ο Ψάλτης, αλλά δεν πήρε χρόνο κι αναμένουμε ότι στην διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού θα είναι και ο Μπασιρού με τον κ. Αναστασίου να έχει κι άλλες επιλογές από τον παγκό.