Home TOP NEWS Να μην δώσουμε δικαιώματα στην ΑΕΖ

Να μην δώσουμε δικαιώματα στην ΑΕΖ

Δύο παιχνίδια με την ΑΕΖ την φετινή σεζόν και στα δύο η ομάδα μας δεν μπόρεσε να χαμογελάσει, καθώς δεν κατάφερε να γευτεί τη νίκη, στο εντός έδρας ματς εξήλθε ισόπαλη 3-3, ενώ στο εκτός έδρας κόλλησε στο 0-0.


Συνεπώς με το πιο πάνω αντιλαμβάνεται κανείς ότι, η ομάδα μας στο αυριανό(28/2) παιχνίδι καλείται να μπει στο γήπεδο και να τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά, κάνοντας άλλο ένα μεγάλο βήμα προς την επίτευξη του ενός εκ των δύο στόχων της.

Σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΖ θα είναι δίχως αύριο, καθώς ένα λάθος ή αν πάει κάτι στραβά δεν θα μπορεί η ομάδα μας να το διορθώσει στη συνέχεια, γι’ αυτό άπαντες που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι.

Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται λοιπόν, να μπουν αύριο στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν για 90+ λεπτά με πάθος και ψυχή και να προσπαθήσουν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι, για να μην δώσουν δικαιώματα στην ΑΕΖ όπως έπραξαν και στο πρώταθλημα και να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.