Home TOP NEWS Παίρνει τη νομική οδό το ζήτημα

Παίρνει τη νομική οδό το ζήτημα


Ακούσαμε τις τοποθετήσεις Παπασταύρου. Ο πρόεδρος κατηγόρησε τον πρώην Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας για αδιαφορία, γενικά για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του. Η πιο σοβαρή κατηγορία που εκτόξευσε ωστόσο, ήταν η αδιαφάνεια στην διαδικασία απόκτησης συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Ο Παπασταύρου είπε πως ενώπιων της ομάδας παρουσιάστηκαν αξιώσεις από την πλευρά του παίκτη, αυξημένες κατά 300 χιλιάδες Ευρώ, τη στιγμή μάλιστα που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ήδη συμφωνημένη μαζί του με ένα πολύ χαμηλότερο/λογικό ποσό.

Ο Γέσπερ Γιάνσον αρνήθηκε τις κατηγορίες και είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αποφασισμένος να προχωρήσει νομικά για να διεκδικήσει το πλήρες ποσό που προνοεί το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Eίπε μάλιστα ότι ήταν πρόθυμος να συζητήσει για να βρεθεί λύση και να πάρει ο κάθε ένας το δρόμο του. Όμως η πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είχε τέτοια πρόθεση.

Ο Σταύρος Παπασταύρου είπε χθες με νόημα, σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, ότι δεν αρέσκεται στο να «αγοράζει» τον πονοκέφαλο αλλά προτιμά να… τον δουλεύει.

Οπότε πλεόν θα υπάρχει μπροστά στην ομάδα μία ανοικτή εκκρεμότητα αφού το ζήτημα παίρνει ξεκάθαρα τη νομική οδό.