Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρεμιέρα σήμερα στον Α’ όμιλο των πλέι οφ (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές...

Πρεμιέρα σήμερα στον Α’ όμιλο των πλέι οφ (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Με τρεις αναμέτρησεις για τον πρώτο όμιλο συνεχίζεται η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος CYTA.


Στις 16:00 η έκτη στην βαθμολογία Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Αποέλ στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Οι “κυανόλευκοι” της Αμμοχώστου θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη για να ελπίζουν σε μια καλύτερη βαθμολογική θέση. Απ’ την άλλη ο Αποέλ θα προσπαθήσει για το “διπλό” για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Στις 19:00 θα διεξαχθεί στο “Στέλιος Κυριακίδης” η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάφο FC και την ΑΕΚ. Οι “κιτρινοπράσινοι” θα επιδιώξουν να πάρουν το “διπλό” για να διατηρηθούν στην τρίτη θέση ή και να μπορέσουν να δουν και πιο ψηλά. Η Πάφος FC θέλει επιστροφή στις νίκες για να μην δει τις αποστάσεις από την τρίτη θέση να μεγαλώνουν.

Στο παιχνίδι που θα είναι στραμμένη η δική μας προσοχή και το οποίο θα γίνει στις 19:00 στο στάδιο “Αλφαμέγα”, ο Άρης Λεμεσού θα φιλοξενήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η “ελαφρά ταξιαρχεία” θέλει το τρίποντο για να κρατηθεί σε τροχιά τίτλου, ενώ η ομάδα μας θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

16:00 Ανόρθωση – Αποέλ (Cablenet)
19:00 Πάφος FC – ΑΕΚ (Cablenet)
19:00 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision)

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου: