Home TOP NEWS Το “Who is Who” του νέου προπονητή μας

Το “Who is Who” του νέου προπονητή μας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το μεσημέρι της Πέμπτης (29/02) ανακοίνωσε την σύναψη συμφωνίας με τον 47χρόνο Λιθουανό προπονητή, Βλάντας Νταμπράουσκας, ο οποίος έρχεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας μέχρι τον Μάιο του 2026.


To who is who του Νταμπράουσκας

Ο κ. Νταμπράουσκας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και να εργάζεται ως προπονητής σε συλλογούς το 2012.

Η επιτυχημένη πορεία του με FK Zalgiris Vinius

Το νέο αφεντικό της ομάδας μας στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας ανέλαβε την FK Zalgiris Vinius με την οποία κατάφερε να στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής, πανηγυρίσε με αυτή τρία κυπέλλα, αλλά και ένα σούπερ καπ.

Ανέλαβε την RFS και την οδήγησε στον πρώτο της τρόπαιο

Στην συνέχεια ο Λιθουανός κόουτς κάθισε στον πάγκο της RFS. Με την εν λόγω ομάδα ο Νταμπράουσκας πανηγυρίσε το κύπελλο, ενώ η RFS κατάφερε να βάλει στην τροπαιοθήκη της τον πρώτο της τρόπαιο.

Η συνέχεια στην Βουλγαρία…

Η συνέχεια της προπονητικής καριέρας του Νταμπράουσκας δόθηκε στην Βουλγαρία. Ο Λιθουανός κόουτς κλήθηκε να κάτσει στον πάγκο της Ludogorets Razgrad, την οποία οδηγήσε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Σούπερ Καπ, ενώ πέτυχε και πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Κροατία ο επόμενος σταθμός…

Επόμενος σταθμός για τον Βλάντας Νταμπράουσκας ήταν η Κροατία και η ομάδα της  HNK Hajduk Split. Και σε αυτή την ομάδα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη η παρουσία του, αφού οδήγησε τον Κροατικό σύλλογο στην κατάκτηση του κυπέλλου.

ΟΦΗ Κρήτης η τελευταία του ομάδα…

Η τελευταία ομάδα που κοούτσαρε ο Νταμπράουσκας ήταν ο ΟΦΗ Κρήτης στον οποίο όμως δεν είχε κάποια διάκριση.

Και τώρα ΟΜΟΝΟΙΑ

Τώρα ο Βλάντας Νταμπράουσκας έχει μια μεγάλη πρόκληση στην προπονητική του καριέρα η οποία ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Ευχή όλων μας φυσικά είναι ο Λιθουανός κόουτς να μπορέσει να δουλέψει σωστά και να μπορέσει να επαναφέρει την ομάδα μας εκεί που θέλουμε να την βλέπουμε, δηλαδή στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος και στην κατάκτηση των τίτλων.

*** Να σημειώσουμε ότι πέραν από τα τρόπαια που κατέκτησε με τις ομάδες του ο Βλάντας Νταμπράουσκας, είχε και κάποιες άλλες διακρίσεις και συγκεκριμένα η ανάδειξη του ως κορυφαίος προπονητής στην πατρίδα του την Λιθουανία.

Οι τίτλοι του Βλάντας Νταμπράουσκας: